2021-12-03 07:46:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Előfordulhat, hogy a durva kritika sokkal többet ér, mint a hazug dicséret

Napi horoszkóp december 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bár neked is megvannak a saját gondjaid, mégis próbálsz segíteni a többieknek jó szóval, tettekkel. Munkatársaid hálásak a figyelemért, a főnökeid viszont nem nézik jó szemmel, hogy velük is szembe fordulsz a többiek érdekében. A napi horoszkóp javaslata szerint próbáld megtalálni az egyensúlyt!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az égiek pénteken abban támogatnak, hogy helyesen tudj dönteni, és legyen kitartásod is az elgondolásaid kivitelezéséhez. A magánéletben éppúgy, mint a karrierben. Ha tehát van valamilyen személyes célod, azzal nagyot léphetsz előre!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Különös megérzéseid támadnak pénteken, szinte érzékeled a többiek hangulatát, gondolatait. Ezzel az érzékenységgel, ha mások felé fordulsz, valóban megnyithatod a szívüket, és okos javaslatokkal segíthetsz a problémáik megoldásában.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nyílt és érzékeny típus vagy, olykor azonban visszahúzódó, s pénteken ez utóbbi jellemző inkább rád. Nem szabad, hogy a megszokás vagy a munka vegye át a főszerepet az életedben. Ha érdekes meghívást kapsz, mindenképp fogadd el.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók újra az utadba hoznak néhány olyan eseményt, amiket korábban elszalasztottál, vagy a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt nem tudtál élni velük. Próbáld pénteken megragadni a lehetőséget, különben végleg elszalasztod.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érzelmileg kiegyensúlyozott leszel egész nap, így a fontos családi ügyek intézésekor is tárgyilagos maradsz. Közérzeted tükrözi ezt a belső harmóniát, és nagyon jó hatással leszel a kedvesedre is (aki nem mellesleg most elég mélyponton van).
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki hamis szavakkal próbál elkápráztatni téged, de ezúttal ne engedj a kísértésnek. Jól teszed, ha pénteken nem a hangsúlynak, a tekintetnek vagy a hízelgő bókoknak hiszel, hanem, csak és kizárólag a tényekre összpontosítasz.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelemben minden könnyen megy pénteken. Sőt, te is meglepődsz azon a szenvedélyen, amit a szívedben érzel egy rég nem látott ismerős iránt. Lehet, hogy egyszer kosarat kaptál tőle, s ez korbácsolta fel újra az érdeklődésedet?
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amíg a munkahelyeden nem tudsz egyenesbe kerülni, a pároddal is ingerültebb, türelmetlenebb vagy. Legalább adj magyarázatot a dühkitörésekre, különben ő folyamatosan azt gondolja, hogy elrontott köztetek valamit.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Felszínre kerülhetnek az eddig lappangó ellentétek, amelyek alapjaiban rendíthetik meg a kollégákkal meglévő kapcsolatodat. Ezután már csak a távlati tervektől és a tárgyalóképességedtől függ, hogy a süllyedő hajóból kiket mentesz ki magadnak.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Előfordulhat, hogy a durva kritika sokkal többet ér, mint a hazug dicséret. Tehát jobban teszed pénteken, ha sértődés helyett elgondolkozol mindazon, amit a barátaid vagy közvetlen kollégák mondanak. Bízz bennük, tényleg a javadat akarják.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyi problémákat nem tudod letenni a küszöbön, de ha a párod nem vízjegyben született, akkor van rá esély, hogy az ő dolgai jól alakulnak, és sikerül átlendítenie téged a lelki mélyponton. Ellenkező esetben nem vagy könnyű helyzetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: